Backoffice-ondersteuning – Lagere overheadkosten

0
170

In het drukke bedrijfsleven is backoffice ondersteuning van groot belang als het gaat om het afhandelen van tijdrovende werkprocessen. Door uw kantooractiviteiten over te dragen aan een professioneel outsourcingbedrijf, kunt u de overheadkosten verlagen en meer tijd winnen om u te concentreren op uw kernactiviteiten.

Verbeter uw resultaat

In een professioneel outsourcingbedrijf worden ondersteunende diensten effectief en succesvol uitgevoerd door hun ervaren professionals. Door backofficetaken uit te besteden, kunt u aanzienlijk besparen op de kosten die zouden zijn gemoeid met het inhuren van extra personeel voor het Backoffice uitbesteden beheer van uw kantoorprocessen.

Grote backoffice-ondersteunende diensten

Backoffice-ondersteunende diensten waar bedrijven veel baat bij hebben, zijn onder meer:

• Documentconversie
• Gegevensinvoer
• Functiebezetting

Documentconversie – Om de juiste documentatie in zakelijke kantoren te ondersteunen, bieden veel serviceproviders documentconversiediensten aan. Met ondersteuning van een gekwalificeerd team van documentspecialisten en QA-analisten, softwareprogrammeurs en analisten zetten zij documenten om van HTML naar PDF, HTML naar XML, RTF naar PDF, PNM, PBM, PNG naar PDF, XML naar DBF, XML naar SGML , XML naar Word, DBF naar XLS, CHM naar TXT, DBF naar SQL, DXF naar WMF, WMF naar DXF, eBook en meer, met de nauwkeurigheid die u verwacht.

Gegevensinvoer – De meeste outsourcingbedrijven hebben vindingrijke en bekwame gegevensinvoeroperators om al uw offline gegevensinvoeractiviteiten efficiënt af te handelen. Alle soorten zakelijke formulierverwerking, medische formulierverwerking en rechtsformulierverwerking worden efficiënt uitgevoerd. Om bedrijven te helpen met eenvoudig gegevensbeheer, worden handgeschreven of getypte vormen van gegevens efficiënt en met grote nauwkeurigheid omgezet in elektronische formaten.

Functie Staffing – Door bedrijven te helpen hun dagelijkse personeelsbehoeften efficiënt te beheren, bieden veel outsourcingbedrijven bewonderenswaardige personeelsoplossingen. Dit helpt hen de risicofactoren die verband houden met personeelsbezetting te verminderen en de wervingskosten te verlagen. Ze hoeven geen geld uit te geven aan het plaatsen van advertenties, het voldoen aan personeelskosten enzovoort. De kostenvoordelen zijn vaak niet minder dan 30 procent. De business kan zich concentreren op haar kerntaken, risico’s verkleinen en HR beter aansturen. Functies die kunnen worden uitbesteed zijn onder meer secretaresse, ondersteunend personeel voor gegevensinvoer, callcenterondersteuning, klantenservice, accountant/boekhouder en technologiegerelateerde diensten.